Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

RGM group готова відремонтувати понад 300 мостових аварійних конструкцій на Сумщині

Компанія ТОВ «СУМИМОСТОБУД», що входить до групи компаній «RGM Group», провела ремонтні роботи з реконструкції мостового переходу на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-12 Суми-Полтава, поблизу с.Климентове Охтирського району.

В рамках загальнонаціональної програми «Велике будівництво» отримано необхідне фінансування для оперативного і якісного завершення реконструкції мостового переходу в с.Климентове.

Протягом десяти років міст через Ворсклу знаходився в аварійному стані, допоки не було вирішено реконструювати споруду.

В ході улаштування мосту було виконано роботи із влаштування фундаментів, опор, складання і монтажу балок металевої та залізобетонних прогонових будов, влаштування монолітної плити, гідроізоляції, влаштування спрядження та підходів до споруди, встановлення перильної та бар’єрної огорожі, освітлення . Було здійснено заміну старих прольотів та об’єднання відремонтованого мосту з новозбудованим. Ширина проїзної частини нового мостового переходу становить 9,5 м, та ширина двох тротуарів по 2м, довжина – 172 м.

Наразі в Сумській області знаходиться понад 300 мостових конструкцій, які потребують негайного ремонту. Команда «СУМИМОСТОБУД» поступово проводить реконструкцію мостових прольотів, аби сумчани та гості міста могли безпечно і без перешкод пересуватись надземними ділянками.

4 листопада
3 листопада