Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

RGM group готується до бетонування завершальної частини монолітної плити на мосту в Климентовому

«Сумимостобуд», що входить до групи компаній RGM group, продовжує роботи з улаштування монолітної плити на центральному прольоті (3-4) в рамках реконструкції мостового переходу на а/д Н-12 Суми-Полтава поблизу с. Климентове Охтирського району.

Роботи, які виконуються по улаштуванню монолітної плити:

– укладання арматурного каркасу;

– монтаж опалубки;

– роботи по електропостачанню.

Далі плануються роботи із бетонування.

Також продовжується улаштування під’їзних шляхів до мосту, дорожніх корит, улаштування основ із щебенево-піщаних сумішей С-5 з наступним улаштуванням піщано-щебеневої суміші обробленої цементом М-40.

Реконструкцію мосту проводить компанія «Сумимостобуд», що входить до складу RGM group,на замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області.

Нагадаємо, міст у с. Климентове через річку Ворскла побудований ще у 1960 році, понад 10 років знаходився в аварійному стані і потребував капітального ремонту .

У ході реконструкції мостового переходу через річку Ворскла у селі Климентове уже виконані роботи із спорудження нового мостового переходу паралельно з існуючим мостом.

Також відзначимо, що під час другої стадії реконструкції буде здійснено замiну старих прольотів та об’єднають відремонтований міст з новозбудованим. Ширина нового мосту буде – 9,5 м.

Уже через кілька місяців ремонт об’єкту буде повністю завершено.

4 листопада
3 листопада