1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

RGM group представила Сумщину на Всеукраїнському форумі “Нові методичні рекомендації Мінекономіки у сфері дорожнього господарства”

16 жовтня у Києві успішно відбувся Всеукраїнський Форум “Нові методичні рекомендації Мінекономіки у сфері дорожнього господарства”. Будучи членом Всеукраїнської дорожньої асоціації, компанія RGM group приєдналася до дискусії та продуктивного нетворкінгу у професійному колі найпрогресивніших дорожніх компаній та представників органів влади для обговорення нової методології закупівель у дорожній галузі.

«Більше 100 учасників та 300 онлайн-глядачів зібралися для обговорення перспектив наступного дорожнього сезону. Нам цікаво було почути думку експертів та інших фахівців в сфері дорожнього будівництва, а також спільно з чиновниками та власниками дорожнього бізнесу обговорити актуальні питання щодо подальшого складання типової тендерної документації, нові правила оголошення тендерів, основні проблеми та подальші перспективи розвитку дорожнього господарства. Тому впевнено тримаємо вектор розвитку сучасних тенденції якісного дорожнього будівництва й надалі», — коментує керівник компанії RGM group Сергій Голуб.

4 листопада
3 листопада