Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

RGM group продовжує ремонт дороги в Білопіллі

ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компанії RGM group, продовжує ремонтувати дороги Сумщини. На замовлення Служби автомобільних доріг в Сумській області проводиться поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-19-06 Контрольно-пропускний пункт “Рижівка”-Білопілля-Миколаївка-Лебедин-Лантратівка (окремими ділянками).

Наразі дорожніми бригадами ТОВ «Роад Констракшн» ведуться роботи на двох ділянках загальною протяжністю більше 5 км. На першій ділянці 1230 м укладено вирівнюючий шар нового покриття, на другій ділянці дороги дорожники фрезерують старе дорожнє покриття та установлюють бордюри.

«Запевняємо білопільчан, що найближчим часом наша компанія якісно та оперативно улаштує надійне дорожнє покриття та комфортні з’їзди і тротуари. Не перший рік укладаємо дороги Білопільського району, використовуючи найкращі асфальтобетонні суміші сучасного Асфальтобетонного заводу. Тому якість нового дорожнього покриття гарантуємо, як мінімум на 10 років», – коментує директор ТОВ «Роад Констракшн» Олексій Макарюк.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада