Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

RGM group ремонтує мостовий перехід через струмок у селі Копійки

ТОВ “Сумимостобуд”, що входить до складу RGM group, ремонтує мостовий перехід через струмок в с. Копійки на автомобільній дорозі т-17-05 Лохвиця-Гадяч-Охтирка-КПП “Велика Писарівка” км 161+434.

Роботу над цим мостовим переходом мостовики розпочали у жовтні 2020 року. Наразі будівельники виготовляють опору в гирлі ріки, на яку в подальшому опиратимуться мостові плити й усі інші конструкції.

Цей міст через струмок в с.Копійки збудували ще у 60-х роках XX століття. Саме через вік мостовики почали відновлювати мостовий перехід. У планах ТОВ “Сумимостобуд” повністю змінити плити, почати виготовляти нову монолітну плиту, зробити гідроізоляцію та асфальтобетонне покриття. Пізніше будівельники улаштують ще й пішохідні тротуари.

Усі матеріали, які використовують на будівництві – власного виробництва компанії «Сумимостобуд». За їхню якість компанія відповідає багаторічним досвідом та відповідальним ставленням до кожного об’єкту, який успішну реалізовує.

«Ми усвідомлюємо, що від нашої роботи залежить безпечне пересування як людей, так і вантажів. Саме тому, виготовляючи матеріали, особливу увагу ми приділяємо їхній міцності та якості. І наш більш ніж 30-річний досвід у сфері містобудування лише підтверджує нашу надійність» – зазначає директор ТОВ «Сумимостобуд» Артем Безручко.

4 листопада
3 листопада