Вчора
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
2 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня

RGM group стала офіційним спонсором ФК «Суми»

Між групою компаній RGM group та Футбольним клубом «Суми» підписано меморандум про співпрацю з метою постійного розвитку та популяризації футболу на Сумщині.

«Ми соціально-відповідальна компанія Сумщини. Розуміємо, що підтримка спорту – це пропаганда здорового способу життя та запорука здорової нації. Це інвестиції в наше майбутнє», – констатує керівник групи компаній RGM group Сергій Голуб.

У свою чергу Президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко відзначив: «Нам надзвичайно важлива підтримка RGM group. Упевнений, що її лідерські позиції в дорожньому будівництві Сумщини будуть трансформовані в перемоги нашої команди, хороший настрій та позитивні емоції сумчан!»

Нагадаємо, що група компаній RGM group – це альянс трьох підприємств ТОВ «Роад Констракшн», ТОВ «Гелікон Груп», ТОВ «Сумимостобуд», який було створено аби зробити пересування людей і вантажів безпечним, посилюючи економіку України. За останній рік RGM group взяла на себе серйозну соціальну відповідальність, забезпечивши спонсорську підтримку університетській гандбольній команді “RGM group – СумДУ”, Академії вільної боротьби Юрія Голуба, а відтепер і ФК «Суми».

4 листопада
3 листопада