Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

RGM group відзначили за благоустрій «Весільного скверу» в Сумах

Компанія ТОВ «Роад Констракшн», що входить до RGM group, ще місяць тому успішно завершила укладання тротуарної плитки на доріжках поблизу РАГСу. А вчора на новому, доглянутому майданчику красується нова фотозона у вигляді серця. Досить романтично і символічно.

«Значима подія у нашому місті, зокрема для молодят, які саме у цьому РАГСі даватимуть обітниці вічного кохання та ставатимуть на поріг спільного життя. У 2017 році місцева влада почала реалізовувати цей проект, який саме сьогодні успішно завершився – озеленено територію, установлено ковану альтанку, лави, арки, сучасні ліхтарі, комфортні доріжки та символ любові.

Трудовий колектив нашої компанії нагороджено грамотою міського голови за вагомий внесок у розвиток благоустрою та галузь будівництва міста Суми. Зізнаюся, приємно чути слова вдячності за високу професійну майстерність та оперативне виконання робіт по замощенню весільного скверу. Дякуємо депутатові місцевої ради Ірині Рибальченко за довіру нашій компанії та значимий благоустрій нашого міста», — коментує директор ТОВ «Роад Констракшн» Олексій Макарюк.

4 листопада
3 листопада