Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

RGM group залучатиме кошти іноземних партнерів та донорів для відновлення Сумщини

Група компаній RGM group, яка займається будівництвом та відновленням інфраструктурних та цивільно-промислових об’єктів у регіоні, підписала Договір про співпрацю з Агенцією регіонального розвитку Сумської області.

Мета – залучати кошти насамперед іноземних партнерів та донорів, брати участь в державних й міжнародних грантових проєктах, аби відновити інфраструктуру прикордоння, створити безпечними умови для проживання й пересування людей.

«Ми маємо об’єднувати зусилля, шукати нові можливості, у тому числі далеко за межами нашої держави, щоб швидше працювати на відновлення Сумщини. Цього від нас, як будівельників, від владних структур очікують люди, особливо в тих населених пунктах, які були окуповані ворогом та зазнали суттєвих руйнувань», – коментує виконавчий директор Групи компаній RGM group Яна Сєліна.

В ефективності та доцільності підписання Договору переконаний й директор Установи «Агенція регіонального розвитку Сумської області» Григорій Стариков. На його думку, чим більше підприємств, бізнес-установ займаються пошуком донорських коштів, тим ефективніше працюватиме економіка та поліпшуватиметься якість життя населення:

«Пріоритетне завдання Агенції – бути проєктним офісом для прикордонних територіальних громад, яким зараз потрібна суттєва допомога. Якщо бізнес разом із нами йде цим напрямом, розробляє інфраструктурні, освітні, соціальні проєкти розвитку та відновлення громад – ми завжди готові разом боротися за реалізацію задуму – впроваджувати міжнародні програми, залучати донорські кошти тощо».

По суті, Агенція є єдиним вікном входження в область грантових проектів і своєрідним майданчиком, де зустрічається обласна влада, міжнародні партнери, органи місцевого самоврядування, громадськість, бізнес. Саме тому для RGM group – це чудова можливість реалізувати свій проєктний, науковий, виробничий та будівельний потенціал. А головне – виконати місію компанії й колективу: зробити пересування людей і вантажів безпечним, посилюючи та відновлюючи економіку нашої країни.

4 листопада
3 листопада