Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

RGM group запустила лінію з виготовлення бетонних виробів

RGM group успішно запустила першу пробну партію з виготовлення прикрайкових лотків на високопродуктивній автоматичній лінії на базі вібропреса VPS-600. У сучасному дорожньому будівництві дані лотки користуються неабияким попитом.

Нагадаємо, що RGM group має власні виробничі потужності, зокрема у 2019 році компанія інвестувала значні кошти у розвиток нової та унікальної для Сумщини лінії з виробництва тротуарної плитки та інших бетонних виробів.

«Наразі спеціалісти компанії ретельно підібрали рецептуру  для виготовлення широкого асортименту якісних бетонних виробів – тротуарної плитки, бордюрів, блоків стінових методом напівсухого вібропресування. Ми застосовуємо нову технологію, на відміну від виробників, які продовжують використовувати литий бетон з елементами армування. До того ж, ми закупили додаткову ексклюзивну насадку «colormix», яка імітує вироби під натуральний камінь», – коментує керівник RGM group Сергій Голуб.

Паралельно з виготовленням прикрайкових лотків, компанія ретельно та сумлінно відточує рецептуру виробництва тротуарної плитки на основі білого та сірого цементу. До речі, на білому цементі отримали елементи фігурного мощення насиченого, яскравого кольору. Найближчим часом планується запуск виробництва дорожнього, садового та магістрального бортів.

«Раніше ми успішно уклали тротуарні доріжки в сквері ім. І.Ф.Федько, на території Сумського будівельного коледжу та вулиць Набережна р.Стрілки, Іллінська, Петропавлівська та інші. Переконані, що автоматична лінія випускатиме готовий продукт ще більш міцним і якісним. Масштабне виробництво фігурних елементів мощення забезпечить якісною продукцією приватних і державних замовників Сумщини», – підсумував Сергій Голуб.

4 листопада
3 листопада