Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

RGM group завершує ремонт дороги Р-61 Батурин-Конотоп-Суми

ТОВ «Роад Констракшн», яке входить до складу групи компаній RGM group, на замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області продовжує ремонтувати важливий стратегічний об’єкт між двома найбільшими адміністративними центрами Сумщини – Сумами та Конотопом. Роботи виконуються на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-61 Батурин-Конотоп-Суми на окремих ділянках км 113+530 — км 116 + 070 та км 123+597 — км 126+039.

Наразі уже завершено ремонт першої ділянки, друга — також на етапі завершення.

У ході ремонту другої ділянки фахівцями  RGM group були виконанні наступні роботи:

  • вирубка порослі обабіч дороги;
  • фрезерування дорожнього покриття;
  • виправлення профілю проїжджої частини з додаванням нового матеріалу піщано-щебеневої суміші (С-7) та відфрезерованого матеріалу;
  • улаштування нижнього шару покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші типу А, товщиною 10 см.

На цьому тижні укладається верхній шар дорожнього покриття із ЩМА-20, товщиною 5 см.

Маючи понад 20-річний досвід в дорожньому будівництві, група компаній RGM group успішно реалізує програму Президента України та Уряду «Велике будівництво», адже кошти на ремонт дороги Батурин-Конотоп-Суми виділяються в рамках політики Президента щодо комплексного будівництва та ремонту об’єктів дорожньої інфраструктури Сумщини. Дорога має важливе значення для жителів регіону, оскільки проходить через Чернігівську та Сумську області, з’єднуючи дороги міжнародного значення Кіпті–Глухів–Бачівськ та дороги регіонального значення Кролевець-Пирятин та Суми-Глухів.

Ремонтно-будівельні бригади ТОВ «Роад Констракшн» якісно проводять роботи з укладання нижнього та верхнього шарів дорожнього полотна, укріплюють узбіччя, наносять горизонтальну дорожню розмітку та встановлюють дорожні знаки. При комплексному будівництві об’єкту компанія використовує високоякісний асфальтобетон виготовлений на сучасному асфальтобетонному заводі та широкий автопарк спецтехніки.

4 листопада
3 листопада