Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Родина голови Сумської райради Акпєрова живе на одну зарплату держслужбовця?

Судячи з декларації молодого та амбіційного голови Сумської райради Вадима Акпєрова їх родина живе на заробітну плату чоловіка, а бізнес, записаний на дружину, висить «мертвим грузом».

Ні кола, ні двора – це майже про Володимира Акпєрова, який за підсумками минулого року показав «чисту» декларацію.

Чиновник отримав заробітної плати в Сумській райраді всього 77991 грн, а також в ОДА, коли обіймав посаду заступника, – 436754 грн.

Не значний прибуток він показав у декларації від продажу автомобілю – 50 тис грн, а також 44 775 грн від здачі майна в оренду свої дружині, яка володіє активами у ТОВ «Еко-центр».

Цікава ситуація з доходами його дружини. Акпєров не вказав жодної копійки від її підприємницької діяльності, зазначивши лише отримання нею державної допомоги по народженню дитини – 18 335 грн.

Мають вони грошові заощадження: Акпєров віддає перевагу іноземній валюті – зберігає 40 тис доларів, а дружина –  150 тис грн.

Єдиний автомобіль у родині – HYUNDAY SONATA- належить дружині. Як і все їх нерухоме майно: квартира, земельна ділянка, дачний будинок.

Цікаво, чи дійсно родина голови Сумської райради Вадима Акпєрова чесно живе на одну заробітну плату, забезпечуючи усі їх потреби, у тому числі й двох доньок.

4 листопада
3 листопада