Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Роман Чебукін із RGM group: “Обов’язково поїду з донечкою на Охтирщину і покажу їй цей міст”

Роман Чебукін – водій автобетонозмішувача в RGM group, який знає, як своєчасно доставити якісний бетон, аби замовник був задоволений. І ось більше двох років Роман оперативно і без жодних втрат доставляє сухі або готові бетонні суміші  замовникам та за потреби готує їх безпосередньо на об’єктах будівництва.

За кермом автоміксера Роман об’їздив майже усі дорожньо-мостові об’єкти Сумщини, над якими працює RGM group.

“Сотні кубів бетону я доставив на будівництво мосту через річку Ворскла в селі Климентове. Тепер дивлюся і пишаюся, що саме я доставляв бетон на цей міст і саме нашого виробництва. Обов’язково поїду з донечкою на Охтирщину і покажу їй цей міст.

Також будували мости в Кімличці, Бобрику, завершуємо об’єкти в Копійках та Катеринівці. Зараз регулярно поставляю бетон для будівництва торгового центру на Воскресенській.

Буває, робота починається спозаранку.  Зате, їдеш чорною трасою, а довкола – краса, спокій, і лише легкий шум власних колес.  Наприклад, у Климентове я виїздив о 2 годині ночі, аби вчасно завершити об’єкт і не було простоїв будівництва”, – говорить Роман.

Свій вільний час від роботи в RGM group Роман завжди проводить у родинному колі – з дружиною та донькою Камілою. Любляча родина виїжджає на природу – і це вже майже традиція вихідного дня. Тепер зима – і попереду лижі та ковзани.

4 листопада
3 листопада