25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Роман Грищенко: 25 жовтня визначає майбутнє кожного району, громади, кожного міста, селища чи села

Голова Сумської облдержадміністрації закликав кожного жителя Сумщини прийти 25 жовтня на виборчі дільниці та зробити свій вибір − усвідомлено та безпечно.

Шановні жителі Сумщини!

У цю неділю на усіх нас чекає дуже важлива подія – вибори депутатів місцевих рад і голів громад. Цей день визначає майбутнє кожного району, громади, кожного міста, селища чи села. Я закликаю кожного жителя Сумщини прийти на вибори. Пам’ятайте, саме ви маєте вирішувати долю своєї громади. У цьому і полягає суть демократії.

Обласна влада докладає максимум зусиль, щоб вибори відбулися чітко і без порушень законодавства. Таке завдання я поставив всім причетним до організації виборчого процесу структурним підрозділам облдержадміністрації, про це я прошу правоохоронні органи області.

Вибори проходять в непростий час. Адже в усьому світі зараз триває пандемія COVID-19 і місто Суми і Сумський район наразі знаходяться в червоній зоні за показниками захворюваності на коронавірусну інфекцію, а решта території області – в помаранчевій.

Тому я прошу кожного жителя Сумщини під час голосування проявити найвищу відповідальність. Як сказав нещодавно Міністр охорони здоров’я Максим Степанов, у день виборів COVID-19 не бере вихідного. Соціальна дистанція, масковий режим, дезінфекція 25 жовтня мають бути обов’язково. Ні в якому разі не беріть з собою на виборчі дільниці дітей.

Усім відповідальним особам я дав доручення, щоб у день голосування виборчі дільниці були організовані таким чином, щоб унеможливити зараження виборців, уникнути скупчення людей. Але й кожен із нас має пам’ятати про дотримання фізичної дистанції у 1-1,5 метра.

Шановні виборці! Знайдіть 25 жовтня час, щоб відвідати виборчу дільницю. Обласна влада зробила все необхідне, щоб процес голосування був епідемічно безпечним. Обов’язково зробіть свій вибір свідомо, адже голос кожного з вас дуже важливий.

З повагою,

Голова Сумської облдержадміністрації                     Роман Грищенко 

4 листопада
3 листопада