Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Роман Грищенко: Дякую вам за знання, виховання, за вчительські настанови, за підтримку на життєвому шляху

Шановні вчителі, вихователі, викладачі, педагогічні працівники!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

День вчителя, що ми традиційно відзначаємо в першу суботу жовтня, можна по праву вважати, загальнонаціональним святом, червоним кольором виділяти в календарі.

Адже кожен з нас може в цей день згадати першу вчительку чи вихователя в дитячому садку, зі словами вдячності зателефонувати вчителю-предметнику, який зіграв визначальну роль у виборі професії, подякувати викладачеві в університеті за мудру пораду, принести квіти і вклонитися вчителеві-ветерану, який навчав наших батьків, потім нас, а зараз навчає наших дітей.

І всім цим дорогим серцю, мудрим, талановитим і невимовно терплячим людям хочеться сказати «Дякую!» – за знання, виховання, за життєві уроки і поштовхи, за суворе, але добре слово, сказане вчасно, за відвертий погляд, який став підтримкою.

Шановні вчителі! Я бажаю, щоб ви приходили на роботу із задоволенням, мали гідну плату за свою працю, бачили її результати у розкритті талантів і перемогах ваших учнів.

Нехай ваші рідні розуміють складність обраної вами професії та її важливість і завжди підтримують вас! Міцного вам здоров’я, професійних успіхів, миру і затишку в домівках, здійснення всіх ваших бажань. Будьте щасливими, коханими, завжди натхненними і енергійними.

З повагою, голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО

4 листопада
3 листопада