Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Роман Грищенко: “Прошу всіх долучатися до челенджу “Відремонтуй палату”. Ми ж це робимо разом для жителів Сумщини”

Голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО на території Сумської обласної дитячої лікарні підбив цьогорічні підсумки започаткованої ним особисто акції «Відремонтуй палату».

«Саме в цій лікарні у рамках челенджу «Відремонтуй палату» я започаткував проведення сучасних ремонтів в медичних закладах області. У вересні ми разом з вами вже інспектували палату у цьому закладі, що була відремонтована коштом одного з приватних медичних центрів. А сьогодні я показав вам дві палати, що відремонтовані за мого сприяння», – розповів Роман Грищенко журналістам.

За його словами, на сьогодні відремонтовані не лише палати і профільні кабінети лікарів, а й  цілі відділення в різних лікарнях області. Зокрема,  в обласній дитячій лікарні – відділення патології новонароджених та недоношених дітей, в обласній інфекційній лікарні – приймальне відділення. А також відділення у Великописарівській ЦРЛ, Конотопській ЦРЛ, Сумській ЦРЛ, Шосткинський ЦРЛ, Ямпільський  ЦРЛ. У медичних закладах проведені масштабні ремонти із заміною вікон, дверей, підлоги, санітарно-технічного обладнання, електромережі та електротехнічних приладів, із встановленням бойлерів, душових боксів.

«Я дуже вдячний всім, хто долучився до челенджу. Люди відгукнулися на цей поклик і зробили справді гарну справу – відремонтували палати, привели їх до нормального європейського рівня. Прошу й інших надалі долучатись, не зупинятися на цьому. Ми ж це робимо разом для наших громадян. Це дуже правильні речі», − підкреслив Роман Грищенко.

4 листопада
3 листопада