Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Роман Грищенко розповів про підписання унікального документу, який націлений на розбудову економіки Сумщини

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко повідомив про визначну подію, яка сталася сьогодні, 5 жовтня. Ідеться про 5-річний план дій, який узгодили представники обласної влади, регіональних організацій та об’єднань роботодавців та профспілок Сумщини.

«Сьогодні у нас дійсно визначна подія! Представники обласної влади, регіональних організацій та об’єднань роботодавців та профспілок опрацювали спільний план дій на наступні 5 років та підписали унікальний, на мій погляд, документ, націлений на розбудову економіки регіону, створення комфортних умов проживання для мешканців Сумщини.
7 жовтня в усьому світі відзначають Всесвітній день дій за гідну працю. А 17 жовтня – Міжнародний день боротьби за ліквідацію бідності. І це символічно, що саме напередодні цих знаменних дат ми підписали Регіональну угоду.
Сподіваюсь, що, дотримуючись цієї Угоди, ми зможемо побудувати економічно сильний регіон та заможне і справедливе громадянське суспільство! Тільки спільними зусиллями ситуація в регіоні зміниться на краще!» — написав губернатор на своїй сторінці у Фейсбуці.
4 листопада
3 листопада