Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Роман Грищенко: Усі об’єкти «Великого будівництва», що заплановані до здачі цього року, мають бути завершені у визначені строки

Голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО у рамках робочої поїздки в Путивльський район проінспектував виконання робіт на об’єктах президентської програми «Велике будівництво», що розташовані на території Новослобідської сільської ради.

У Новослобідському навчально-виховному комплексі ремонтні роботи вже йдуть до завершення.

«Дуже добре, що ви намагаєтесь зараз, поки діти на дистанційному навчанні, виконати максимальний обсяг робіт, що залишилися, адже всі об’єкти «Великого будівництва», які заплановані до здачі, мають бути завершені у визначені строки. Це запорука успішної реалізації програми в цьому році та дасть нам можливість наступного року зробити ще більше корисного для людей», — звернувся Роман Грищенко до будівельників і керівництва навчального закладу.

Капітальний ремонт будівлі НВК передбачав заміну покрівлі, віконних та дверних блоків, утеплення фасаду. Реалізація проєкту вирішує проблему енергозбереження, дотримання температурного режиму, захисту здоров’я дітей та працівників закладу. Також будуть створені умови доступності до будівлі дітям з особливими освітніми потребами. Загальна кошторисна вартість робіт становить 15 535,909 тис. грн.

Очільник облдержадміністрації також оглянув вже відремонтовану дорогу Нова Слобода-Бунякіне. Місцеві жителі разом з головою Новослобідської ОТГ Ольгою ГАРКАВЕНКО дуже вдячні, що нарешті на Сумщині почали ремонтувати не лише міжміські автотраси, а й дороги, що ведуть до маленьких населених пунктів в сільській місцевості.

4 листопада
3 листопада