Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Роман Грищенко: «Від ефективності роботи кожного держслужбовця залежить рівень довіри людей до влади»

Голова облдержадміністрації Роман Грищенко привітав державних службовців з професійним святом під час засідання колегії облдержадміністрації.

«Від ефективності роботи державної служби залежить не тільки суспільна та політична рівновага, а й соціальна стабільність, запровадження та реалізація ряду реформ. Висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які працюють з повною віддачею і здатні оперативно вирішувати актуальні проблеми жителів Сумщини», – зазначив у своєму привітанні губернатор.

Також він підкреслив, що довіра до влади та підняття її авторитету починається з кожного державного службовця, тому працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень в Україні.

Найкращі працівники державної служби Сумщини були нагороджені почесними грамотами голови Сумської обласної державної адміністрації за сумлінну працю в органах держаної виконавчої влади та високий професіоналізм. Усім причетним до цього свята Роман Гищенко побажав професійних досягнень та реалізації усіх задумів.

4 листопада
3 листопада