Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Роман Грищенко відзначив кращих учасників навчань із тероборони «Об’єднані зусилля − 2020»

На Сумщині підбили підсумки навчань Сумської бригади територіальної оборони «Об’єднані зусилля − 2020». Голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО за зразкове виконання військового обов’язку відзначив кращих учасників навчань.

Захід розпочався покладанням квітів до Меморіалу слави в місті Глухів та хвилиною мовчання за загиблими внаслідок страшної трагедії – катастрофи військового літака АН-26 на Харківщині

Роман Грищенко звернувся до бійців територіальної оборони: «Сьогодні ми збиралися святкувати гідне закінчення навчань з територіальної оборони «Об’єднані зусилля – 2020». Але, зважаючи на трагедію, що сталася в сусідній з нами області, пропоную скоротити всі заходи. І це буде правильно».

Очільник облдержадміністрації подякував бійцям територіальної оборони за вишкіл, який вони показали під час навчань.

«Я знаю точно, що кожен з вас, якщо виникне така необхідність, буде стояти за свою країну, не шкодуючи життя. Кожен з вас, так само як і я, покладе все на вівтар перемоги. І це ви довели під час навчань, – зазначив Роман Грищенко. – Я сподіваюся, що не прийдеться цього доводити надалі, і що війна якомога швидше закінчиться. Але ми маємо вміти захищати рідну землю».

За зразкове виконання військового обов’язку, значний особистий внесок у обороноздатність держави та за результатами командно-штабних навчань «Об’єднані зусилля – 2020» голова облдержадміністрації нагородив почесними грамотами кращих учасників цих навчань.

Привітали бійців і голови Буринської, Глухівської, Путивльської та Ямпільської районних державних адміністрацій.

4 листопада
3 листопада