Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“Роменська громада забезпечена новими ноутбуками та швидкісним інтернетом для повноцінного освітнього процесу”, – нардеп Максим Гузенко

Сьогодні за дорученням народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») голова Роменської РДА Денис Ващенко і помічник обранця Владислав Костенко передали Смілівському ліцею імені Феодосія Сахна нові ноутбуки — 7 із 159, виділених Роменській громаді у рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю».

“Гаджети закуплені для організації дистанційного навчання педагогів закладів загальної середньої освіти. Загалом до кінця року Сумщина отримає 1 524 ноутбуки для 45 тергромад. Придбані вони за кошти держсубвенції на умовах співфінансування з місцевими бюджетами.

Під час візиту до ліцею отримали прохання від педколективу та учнів допомогти в проведенні модернізації їдальні навчального закладу. Уже почав проводити перемовини і працювати над тим, щоб наступного року ліцей отримав державну допомогу на ремонтні роботи.

Нагадаю, що цього року в 56 селах Роменського району за рахунок держсубвенції провели швидкісний інтернет. Тепер усі освітні заклади громади технічно забезпечені для повноцінного навчального процесу”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада