12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Секретар Роменської міськради заявив про тиск на нього через земельні питання

У Ромнах назрів конфлікт між міським головою Олегом Стогнієм та секретарем Роменської міськради В’ячеславом Губарєм, якого мер примушує писати заяву на звільнення.

На думку самого В’ячеслава Губаря, це повязане з його принциповою позицією стосовно земельного питання, адже жодних вмотивованих причин звільнення немає.

“ЗА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗЕМЛІ В ГРОМАДІ – ЗВІЛЬНЕННЯ

Декілька днів тому, міський голова – Олег Стогній запропонував мені написати заяву на звільнення. Під час виконання своїх службових обов’язків, я не отримував жодних доган чи зауважень, а отже виконував все відповідно до чинного законодавства. Таку пропозицію міського голови пов’язую зі своєю принциповою позицією стосовно земельного питання. Мабуть, декому стало поперек горла те, що партія «Слуга Народу» відстояла збереження землі в громаді, вони хочуть це виправити та все ж таки роздати цю землю. Цим самим міський голова відмовляється від будь-якої співпраці з провладною партією, а отже і від державної підтримки та фінансування. Але найголовніше – це те, що партія «Слуга народу» зайняла на виборах до Роменської міської ради перше місце, саме цій партії більшість мешканців громади віддали свої голоси. Цією пропозицією міський голова нехтує думкою більшості мешканців Роменської громади.

Моя особиста позиція чітка та зрозуміла – залишатися на своїй посаді та працювати на розвиток громади. Ніяких вмотивованих причин мого звільнення немає, а отже це рішення виключно політичне та спрямоване на дестабілізацію ситуації в громаді”, – написав у Фейсбуці В’ячеслав Губарь.

4 листопада
3 листопада