12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Сергій Пахольчук: «Сьогодні на Сумщині ремонтуються важливі артерії міжобласного сполучення»

Заступник голови облдержадміністрації Сергій ПАХОЛЬЧУК розповів медіа-платформа «ВІЛЬНА» про фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг державного значенняу Сумській області.

«Автомобільні дороги Сумщини – це життєво необхідні артерії, котрі потрібно постійно підтримувати у такому стані, щоб забезпечувати безперебійний і безпечний рух транспорту міжміського та міжобласного сполучення, – зазначив Сергій Пахольчук. – Тож побудова якісної місцевої інфраструктури – одне із головних завдань обласної влади».

За його словами, наразі на Сумщині завершено реконструкцію мостового переходу на автомобільній дорозі Н-12 Суми – Полтава. Загальна протяжність становить 0,58 км,а вартість робіт становить – 68830,0 тисгривень. Мостовий перехід сполучає Сумську область з Харківською та Полтавською. А дорога Суми – Полтава веде до туристичного міста – Тростянець, де розташована унікальна пам’ятка архітектури XVIII століття – садиба-манеж «Круглий двір».

Також, активно продовжуються роботи з ремонту автомобільної дороги Н-07 Київ-Суми-Юнаківка. Планується відремонтувати 50,3 км. На ремонт цієї автомобільної дороги виділено кошти у сумі – 1 073 362,9 тисгривень. Ця дорога – є основною у напрямку м. Київ. Також ремонтуютьсяділянки доріг, що ведуть до важливих туристичних магнітів Сумщини: історично-меморіального комплексу П.Калнишевського у Роменському районі, заповідника «Михайлівська цілина» у Лебединському районі.

Варто значити, що у 2020 році на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг державного значення у Сумській області виділено фінансування у розмірі більше 2 млрд гривень. Планується відновити – 154,8 км дорожнього покриття та капітально відремонтувати 5 штучних споруд.

джерело http://debaty.sumy.ua/news/sergij-paholchuk-sogodni-na-sumshhini-remontuyutsya-vazhlivi-arteriyi-mizhoblasnogo-spoluchennya

4 листопада
3 листопада