Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Ще два дитячі садочки приєдналися до ініціативи нардепа Тетяни Скрипки

У Сумах знайшла активну підтримку громадськості ініціатива народного депутата Тетяни Скрипки щодо створення і розповсюдження світловідбиваючих пов’язок для дітей, щоб зробити безпечним їх пересування містом в умовах відсутності вуличного освітлення. Виготовляти вироби взялися учасниці жіночого об’єднання «Мереживо», які першими відгукнулися на ідею парламентарки.

«Саме завдяки пов’язці, такому маленькому елементу на одязі, ми можемо вберегти життя і здоров’я наших дітей», – наголошує Тетяна Скрипка.

До акції нардепа охоче підключилися сумські освітні заклади, турбуючись про своїх вихованців. Так, дитсадочки «Дельфін» і «Теремок» отримали і готові вироби, і матеріал, з якого вихователі зможуть пошити додаткові пов’язки. Про це Тетяна Скрипка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Пов’язки зі світловідбиваючої тканини для дітей отримали ще два садочки Сум – “Дельфін” і “Теремок”.

Це особливі дошкільні заклади, їхні колективи беруть активну участь у волонтерській діяльності. Тож не дивно, що і цього разу вихователі долучилися до важливої ініціативи. Садочки отримали не лише готові вироби, а й матеріал для їх пошиття.

Щиро дякую освітянам за їхню роботу в умовах війни, окрема вдячність Жіноче об‘єднання «Мереживо» за підтримку акції. Так переможемо!».

Нагадаємо, на волонтерських засадах допомагає реалізувати соціально важливий проєкт, навіть за відсутності опалення та вимкнення світла, колектив Сумського центру професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг.

Долучилася до ініціативи Тетяни Скрипки і Сумська обласна військова адміністрація, влаштувавши кампанію “Стрічка безпеки – рятує життя!”. Звернулися за підтримкою і до керівників громад, щоби якомога більше людей отримали стрічки для одягу, які бачать водії при повній відсутності вуличного освітлення.

А патрульні поліцейські не тільки роздають сумським школярам світловідбиваючі пов’язки, а й пояснюють дітям правила дорожнього руху.

4 листопада
3 листопада