Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Ще один навчально-практичний центр з’явиться на Сумщині

Голова Сумської ОДА підписав розпорядження про внесення до обласного бюджету Сумської області на 2020 рік змін, які стосуються виділення 5,6 млн грн.

Із різних фондів ця сума виділена для Роменського вищого професійного училища — на створення навчально-практичного центру сучасної професійної (професійно-технічної) освіти. Це училище проводить навчання за професіями: на основі базової загальної середньої освіти — слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник; продавець продовольчих і непродовольчих товарів; муляр, монтажник санітарно-технічних систем і устаткування; кухар, кондитер. На базі повної загальної середньої освіти — кухар; монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, електрогазозварник; продавець продовольчих товарів.

Первісна професійна підготовка без здобуття повної загальної середньої освіти (індивідуальна форма навчання) — швачка; штукатур, лицювальник-плиточник. Молодший бакалавр — за спеціальностями: харчові технології; підприємництво, торгівля і біржова діяльність; будівництво та громадянська інженерія.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада