Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Що відбувається на Театральній площі у Сумах?

На Театральній площі у Сумах почала працювати техніка. Зранку 16 липня там викорчовували кущі, а по обіді – рівняли ґрунт.

За інформацією системи “Prozorro”, підприємство “Суми-Сервіс-Буд” перемогло у тендері на реконструкцію Театральної площі. Аукціон відбувся за 10 днів до початку робіт. Сума, за яку фірма готова виконати роботи, – понад 35,5 млн грн.

Про які саме роботи йдеться, та в які терміни мають реконструювати площу, невідомо. Договір між замовником, управлінням капітального будівництва міської ради, та виконавцем не опублікований. Говорити про це начальник управління Віталій Шилов відмовився.

У понеділок, 13 липня, на апаратній нараді в міського голови він говорив, що “на цьому тижні (згідно законодавства, дається 5 днів) будемо до кінця тижня оголошувати переможця. Точніше, переможець оголошений, а будемо заключати договір на реконструкцію Театральної площі”.

Містобудівні умови та обмеження на реконструкцію Театральної площі видані міським управлінням архітектури 12 червня 2020 року. У документі зазначено, що це мають бути роботи з влаштування водопровідних і каналізаційних мереж, електропостачання фонтану та зовнішнього електропостачання та освітлення. А також, що Театральна площа потрапляє у рекреаційну зону, у межах історичного ареалу охоронної зони.

Джерело: suspilne.media

 

 

 

 

 

4 листопада
3 листопада