Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Що відомо по справі хабаря на «Імпульсі»

Слідчі завершили розслідування справи про хабар посадовця «Імпульсу»

Досудове розслідування, яке було здійснено Слідчим управлінням ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора, на підставі матеріалів Управління стратегічних розслідувань у Сумській області ДСР Національної поліції завершено.

21 травня 2020 року Офісом Генерального прокурора затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням виконуючого обов’язки директора одного з підприємств оборонно-промислового комплексу розташованого у місті Шостка у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України «Прохання і одержання неправомірної вигоди службовою особою у значному розмірі».

Нагадаємо, що у лютому 2020 року, 47-річний керівник стратегічного підприємства «Імпульс» був викритий у тому, що отримав 5 000 доларів США від фізичної особи підприємця у якості неправомірної вигоди за укладання договору зберігання та надання можливості використання приміщень на території оборонного підприємства для господарської діяльності.

Санкція ч.2 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

4 листопада
3 листопада