Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Що відомо про нові випадку коронавірусу на Путивльщині?

Як ми повідомляли, станом на 9.00 14 червня у Сумській області підтверджено 215 випадків COVID-19 (+7 за добу). Із них 2 — у м. Суми, 4 — у м. Тростянець, 1 — у Путивльському районі.

Хвору жінку на Путивльщині, ймовірно, заразив онук, який два тижні знаходився разом із нею, перебуваючи на самоізоляції. Про це у Фейсбуці повідомив т. в. о. голови Путивльської райдержадміністрації Михайло Біряк.

«У селі В’язенка Путивльського району виявлено 1 особу, у якої підтверджено коронавірусну хворобу. Жінку, ймовірно, заразив онук, який
2 тижні знаходився разом з нею на самоізоляції після приїзду до села. Скарг на самопочуття у хлопця не було, скоріш за все хвороба протікала безсимптомно.

Зараз встановлено коло контактних осіб, воно невелике. Всі контактні особи попереджені про дотримання режиму самоізоляції.

Закликаю мешканців Путивльщини – не панікуйте! Захиститися дуже просто – одягайте захисні маски та рукавички при відвідуванні громадських місць та дотримуйтесь соціальної дистанції 1,5 м! Мийте руки з милом! Бережіть себе та своїх близьких!», — написав посадовець.

У селі В’язенка Путивльського району виявлено 1 особу, у якоїпідтверджено коронавірусну хворобу. Жінку, ймовірно,…

Опубліковано Михаилом Биряком Неділя, 14 червня 2020 р.

4 листопада
3 листопада