Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Медуниця, який з тріском програв вибори у Верховну Раду, тепер «лізе» в Сумську облраду

Продовжуємо знайомити читачів із кандидатами в депутати облради. Сьогодні розповідаємо про колишнього нардепа, успішного підприємця та «мандрівника» Олега Медуницю, який програвши на парламентських виборах, прагне дорватися до влади хоча б на Сумщині.

Політик, який постійно бігав від однієї партії до іншої (був обраний нардепом від ВО «Батьківщина», був членом фракцій «Фронт змін» та «За Україну!», на парламентських виборах 2014 року обраний від партії «Народний фронт) на виборах-2020 став членом «команди Порошенка». Медуниця балотується до Сумської облради від ЄС під шостим номером.

За декларацію 2019 року Олег Медуниця заробив більше 658 тисяч гривень: 407 949 грн – депутатська заробітна плата, 250 тис. грн – дохід від підприємницької діяльності. На банківських рахунках у нього зберігається 167 500 тис. грн.

Нового майна в 2019 році родина Олега Медуниці не придбала чи, можливо, офіційно не показала. Мають квартиру в Сумах, записану на дружину, вартістю 841 тис. грн, недобудований будинок тестя (120 м кв) у Сумському районі та там же земельну ділянку (1000 м кв.).

Офіційно володіє двома іномарками – HYUNDAI TUCSON вартістю 141 тис. грн та VOLKSWAGEN TOURAN вартістю 300 тис. грн.

Та у Сумах подейкували, що ще на початку року Олег Медуниця тихенько купив собі нового джипа не по кишені – Шкоду Кодіак, ціна якого варіюється від 700 тисяч грн до 1 мільйона.

Прославився Олег Медуниця не тільки своєю злоязикістю, а ще й своїми закордонними поїздками та пристрастю до делікатесів. Так, всі уважно спостерігали за тис, як він охоче показував у Фейсбуці, як будучи в Аргентині, ласував елітним м’ясом аргентинського ангуса, яке в Україні коштує декілька тисяч гривень за кілограм, як їв нутрій і грузинський гранатовий фарш.

Також колишній нардеп Медуниця вихвалявся закордонними поїздками до Литви, Латвії, Азербайджану, Естонії тощо.

Нагадаємо, що у 2019 році на політика було відкрито кримінальне провадження щодо можливого розкрадання бюджетних коштів на так званих «об’єктах Медуниці» (школи і дитячі садочки, на ремонтах яких він будував свою парламентську піар-кампанію).

Також Медуниця був неодноразово підловлений на кнопкодавстві.

 

4 листопада
3 листопада