25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Скандальний професор із СумДУ згадав свої закордонні вояжі

Професор, завідувач кафедри філософії Сумського державного університету Іван Мозговий похвалився своїм відпочинком у розкішному Монако. Щоправда, було це в 2012 році, за часів президентства Віктора Януковича. Саме тоді він міг дозволити собі чимало закордонних відпусток. Спогадами про похід у казино в країні, де полюбляють відпочивати найбагатші люди світу, філософ поділився у Фейсбуці.

«Монако. Мабуть найбагатша країна світу. Малюсінька однокімнатна квартира коштує понад 2 млн доларів. На фоні живописних Альп — сучасний порт, де припарковані вражаючі уяву яхти мільярдерів. У казіно наївні люди хочуть набути свої капітали. Я теж спробував — програв тільки 20 доларів і зрозумів, що графом Монте Крісто тут не станеш. Казіно, як і Царство Небесне, ніколи не збанкрутує!..» — написав Мозговий, поділившись фото, зробленим у Монако в 2012-му.

К

А ще при поганому Януковичу він їздив до Африки кататися на верблюдах.

«Це перша поїздка в Африку, тож і ностальгія. Сахара. Наступного дня будуть чудові оазиси з пальмами, павлинами і прекрасними басейнами. Купаєшся вночі і зачаровує лемент неспокійних цикад…», — написав професор.

А тепер професор-філософ агітує за Порошенка, зате сидить вдома і лише згадує про закордонні подорожі минулих часів.

Нагадаємо, Іван Мозговий відомий своїми некоректними висловлюваннями на адресу відомих людей, у тому числі й ректора університету, де він працює і отримує заробітну плату.

4 листопада
3 листопада