Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Скільки коштує лікування тяжкої форми коронавірусу на добу?

У жителів Кролевецької громади, які перебували на лікуванні в Кролевецькій ЦРЛ, була тяжка форма хвороби, а її лікування коштувало від 2 до 3 тисяч гривень на добу. Захворювання передавалося дуже швидко. Про це зазначив Кролевецький міський голова Олександр Бобровицький в інтерв’ю 05453.com.ua.

“Подекуди Кролевець був першим, де були введені жорсткі заходи, зокрема у нас у перших було зупинено громадський транспорт, закриті кафе тощо, але час показав, що ми все зробили правильно. Найбільший вклад у перемогу спалаху інфекції внесли наші лікарі, керівництво медичних закладів. Вони підтвердили свій професіоналізм і жоден лікар не покинув свого робочого місця, не пішов з поста”, – зауважив мер.

Критичним для міста було те, що захворіли працівники лісомисливського підприємства і це загрожувало зупинкою його роботи, в такому випадку більше 300 людей залишилось би без роботи, а бюджет міста недоотримав би значні кошти. Цього вдалося уникнути завдяки співпраці з керівництвом підприємства і розумінню працівників про небезпеку.

“Після двох летальних випадків у нашому районі, люди зрозуміли, що хвороба почала забирати життя. Це дало поштовх більш суворіше дотримуватися встановлених обмежень і це також вплинуло на розповсюдження хвороби. Мої співчуття рідним, які втратили своїх близьких людей. Не можна обійти те, що в нашому місті постійно проводилася дезінфекція місць масового перебування людей, під’їздів, вулиць, в усіх закладах торгівлі, яким було дозволено працювати в карантин, ввели режимні обмеження, проводився температурний скринінг, забезпечений був масочний режим, а установи перейшли на дистанційне обслуговування громадян”, – сказав Бобровицький.

05453.com.ua

4 листопада
3 листопада