Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

“Скромна” заступниця голови облради знову хоче стати депутатом

Заступниця голови Сумської обласної ради Тетяна Головко подала свою кандидатуру на вибори до обласного депутатського корпусу.

Чиновниця, яка майже п’ять років тому отримала мандат депутата від Радикальної партії, на цьогорічних місцевих виборах балотується вже від «Європейської солідарності». У партійному списку вона – 9-та.

Свій трудовий шлях розпочинала із бухгалтерської справи. Працювала у Роменському відділенні Державного казначейства, у Відділі підтримки підприємництва, організації торгівлі та побутового обслуговування населення. У 2014 стала заступником міського голови Ромен. У 2016 році – заступником голови Сумської облради.

У декларації за 2019 рік чиновниця показала занадто «скромні» доходи. Має у Ромнах квартиру, дві земельні ділянки та житловий будинок у Роменському районі. Натомість її чоловік  володіє шістьма земельними ділянками (22,5 га), які передані у користування його власному фермерському господарству.

Скромні апетити має родина і в транспортних питаннях. На чоловіка записаний старенький ВАЗ та вантажний автомобіль, а на Тетяну Головко – MITSUBISHI Outlender.

Із доходів показала 699 426 грн. заробітної плати, 14473 грн. – страхових виплат, 14000 грн. – процентів від банківських вкладів. Чоловік отримав 23060 грн. – зарплати у ТОВ “Пташине подвір’я”, ще 30755 грн. – у ТОВ “Птахопродсервіс”, а також 38000 грн. – доходу від відчуження рухомого майна.

Зберігає чиновниця готівкою 8 тисяч доларів. При цьому встигла “обростися” боргами: брала 98323 грн. позики, кредит – на 43800 грн., а також має зобов’язання за договорами страхування – майже 9 тисяч грн.

На початку серпня цього року стало відомо, що депутатський корпус хотів звільнити Тетяну Головко із займаної посади, утім тоді народні обранці не з’явилися на сесію, яку вони ініціювали. Сама ж чиновниця пов’язувала таку ініціативу депутатів зі складанням повноважень голови обласної організації радикальної партії. Цікаво, що першою у списку, хто виступив за припинення повноважень Тетяни Головко, стала її попередниця – депутатка облради Лілія Ричкіна.

4 листопада
3 листопада