16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Слідчі оголосили про підозру двом чоловікам, які спалили авто активіста із Сумщини

Нагадаємо, що 5 червня минулого року до відділу поліції звернувся громадський активіст міста Конотоп із повідомленням про те, що невідомі особи вогнем пошкодили його автомобіль у той момент, коли він відпочивав в одному з населених пунктів Конотопського району. За даним фактом слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове слідство.

«В результаті проведеної роботи у поле зору правоохоронців потрапили двоє мешканців Конотопа, юнаки віком 21-го та 22-х років. І хоча обидва вони заперечують свою вину, зібрана поліцейськими доказова база підтверджує, що дане правопорушення скоїли саме вони , — коментує Сергій Породько, начальник Конотопського відділу поліції.  — Тож наразі обом фігурантам слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Судом обрано їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту».

Найближчим часом матеріали справи будуть направлені до суду для прийняття остаточного рішення згідно чинного законодавства. Відтак, обом юнакам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3-х до 10-ти років.

Нагадаємо, йдеться про спалене рік тому авто Спартака Сергієнка.

Джерело debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада