Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Сумщині в робочий час працівники Національного парку «Гетьманський» вживали алкогольні напої?

На одній із баз відпочинку, яка входить до парку «Гетьманський», його працівники разом із керівництвом у робочий час влаштували застілля.
Про інцидент, який стався 17 липня, розповіли люди. Аби зафіксувати правопорушення (за ч. 2 ст. 179 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) охтирчанин, який став свідком «гуляння», викликав о 15:20 місцеву поліцію, яка приїхала на виклик тільки через 50 хв.  Правоохоронці посилаючись, що це не їх зона відповідальності (за географічним розташуванням), поїхали геть. З другої спроби ще через півгодини приїхали вже тростянецькі поліцейські, які й взяли свідчення у “головного відпочивальника”.
“Зібрались колективом. Сьогодні ж п’ятниця, короткий день, без обіду. Спланували це давно і по завершенню робочого дня організували такий невеликий колективний… На робочому місці ми не п’ємо”, – виправдовувався виконуючий обов’язки директора парку Олександр Яковенко.
Утім правоохоронці не взяли жодних аналізів, хоча, за свідченням охтирчанина, усі працівники парку мали ознаки алкогольного сп’яніння, а тільки записали тільки керівництва парку.

Опубліковано Павлом Александровичем Стрельниковим Пʼятниця, 17 липня 2020 р.

 

Опубліковано Павлом Александровичем Стрельниковим Пʼятниця, 17 липня 2020 р.

 

4 листопада
3 листопада