Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Стали відомі жахливі подробиці знущань над 6-річною дитиною в Сумах

Стали відомі нові подробиці скандалу в Сумах, де банду 12-14 річних підлітків звинуватили у груповому зґвалтуванні 6-річного хлопчика.

Як пише Obozrevatel, малолітні покидьки викладали відео зі своїми «подвигами» на YouTube. Повідомляється, що підлітки змушували дитину їсти собачі фекалії, сідати на відламану від парасольки ручку, а також дитину саджали на пляшку.

Після цього хлопчик ішов додому і сильно плакав. Інші діти привели його додому і розповіли все батькові дитини, який викликав поліцію.

На думку місцевих жителів, поліція не поспішала відкривати справу проти ґвалтівників. Коли місцеві жителі дізналися, що у поліції вважають, що ніякого зґвалтування дитини не було, вони вийшли на акцію протесту.

Місцеві жителі знають цих підлітків, стверджують, що вони ведуть асоціальний спосіб життя. Вони можуть обматюкати дорослих, пошкодити майно. Ходять по мікрорайону із собачими ланцюгами, ховаються в кущах, очікуючи самотню жертву. Потім вискакують, б’ють ланцюгами, відбирають телефон, гроші.

За словами жителів Сум, у знущаннях над дитиною брали участь сім осіб, але найактивнішими були троє: Артем П., Артем Р. і Вадим Л. Всі вони учні школи № 16.

Нагадаємо, зараз поліція перекваліфікувала справу: замість статті «Хуліганство», справу відкрито за статтею «Зґвалтування». У поліції пояснили, що сталося це після опитування очевидців та учасників подій, а також після перегляду відео. Справу веде міське управління поліції Сум.

4 листопада
3 листопада