Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Стало відомо, на що скаржились в поліцію виборці Сумщини

Як повідомив Володимир Кузьменко з сектору комунікацій ГУНП в Сумській області, із 36 звернень в поліцію області щодо виборів, зафіксованих на 12.00, більше 10 стосуються опитування «5 питань від Президента» на виході з виборчих дільниць. Серед інших найбільш резонансним є повідомлення про фейкову виборчу дільницю в селі Попівка Конотопського району, передає shans.com.ua.

А з села Будище Глухівського району надійшло повідомлення про співробітницю психоневрологічного інтернату, яка намагалася допомогти проголосувати своєму підопічному, який не міг ні говорити, ні тримати ручку.

Також громадяни скаржаться, наприклад, на погане освітлення в кабінках для голосування, через яке люди похилого віку не бачать надрукованого в бюлетені і йдуть (Суми), відсутність буклетів однієї з партій на виборчій дільниці (Конотоп), підкуп виборців спиртним (анонімне повідомлення з с.Добротово Кролевецького району), підвезення невідомим літніх виборців до дільниці (с. Шалигине Глухівського району). А пенсіонерка 1937 року народження з Сум поскардилася, що не знайшла в виборчому бюлетені кандидата, за якого хотіла проголосувати.

За всіма заявами поліція проводить відповідну перевірку.

4 листопада
3 листопада