Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Стало відомо, як голосували сумчани перед закриттям дільниць

Без виявлених хворих та з одним порушенням – так голосували в будівлі школи єдиноборств на вулиці Катерини Зеленко, 4 в Сумах. Журналісти побували на цій виборчій дільниці перед закриттям. За словами секретаря ДВК, тут проголосували 626 виборців, що складає близько 30%.

Усього на цій дільниці зареєстровані 2231 виборець. Люди голосували у спортивній залі школи єдиноборств.

“Голосуючих вдома – всього 18 чоловік. У зв’язку з тим, що з автомобілями дуже складно, не вистачає транспорту, комісії доводиться пересуватися пішки. З цим біда і проблема”, – розповів секретар ДВК Микола Коваленко. За його словами, одна людина відмовилася знаходитися в будівлі в масці, “влаштувала скандал, довелось викликати поліцію”.

“На вході в нас є скринінг температури, також на вході і в залі є антисептик, члени ДВК нагадують про дистанцію, щоб люди не контактували. Також є кабінка для хворих, нею ніхто не користувався”, – розповів член ДВК Володимир Черв’яцов.

“Дуже складно, дуже. Коли не знаєш, за кого голосуєш, дивишся – одні прізвища і немає хоча б їхніх облич. А їх не дві людини, і не три”, – розповів виборець Олександр Дудченко.

“Звичайно, складно, тому що це треба знати добре кожного, щоб зробити правильний вибір. Я до цього постаралася продумати”, – розповіла виборчиня Світлана Токмань.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада