Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Стало відомо, як триває голосування у Глухові

Як розповів начальник Глухівської поліції Сергій Буханістий, станом на 15.30 зареєстровано 6 порушень на виборчих дільницях Глухова та району. Давати правову оцінку цим випадкам він поки що не береться, оскільки ще ведуться розгляду по кожному з них.

А ось голова територіальної виборчої комісії Антоніна Карпенко уточнила, що вже з першої секунди відкриття дільниць посипалися претензії з боку окремих політичних сил, передає hlukhiv.info.

«Вже о 8 годині 01 секунду була написана перша заява в поліцію на нас, — каже Антоніна Василівна. — Причина — в недостатній кількості ксероксного паперу на ділянці. Хоча, яким чином це може вплинути на волевиявлення виборця ?! ».

Як з’ясувалося, 25 жовтня голові ТВК довелося вислухати невтішні вислови на свою адресу, а також — погрози від осіб, націлених на перемогу певної партії і нібито впевнених в тому, що комісія цьому перешкоджає.

«Я дію в рамках виборчого кодексу, так що все у мене по закону», — запевняє Антоніна Карпенко.

Що ж стосується явки, то станом на 13.30 вона була досить низькою: із 28 078 загальної кількості виборців свій голос віддали лише 6378 осіб.

4 листопада
3 листопада