Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«Створювати казку для дітей мають дорослі» – Ігор Васильєв

Напередодні Дня святого Миколая та різдвяно-новорічних свят малеча чекає на подаруночки. І тільки дорослі знають, що для того, щоб ваших малят привітав Миколай, треба йому трошки допомогти, бо для кожної дитини це усе справді дуже важливо.

У конкурсі дитячих малюнків до Дня святого Миколая, оголошеному та проведеному на фейсбук-сторінці народного депутата Ігоря Васильєва, було понад 100 учасників, і переможців теж виявилося багато. Замість трьох фіналістів, як планувалося, було обрано 13!

І всі вони отримали призи й привітання, запевнив на своїй фейсбук-сторінці Ігор Васильєв.

Переможці за найбільшою кількістю голосів – Настя Бакум і Карина Мовчан, – отримали в подарунок творчий та солодкий набори.

Ті, хто посів ІІ, ІІІ, IV та V місця, а це Вікторія Кальченко, Міланія Кальченко, Аринка Пастушенко, Марія Тимошенко та Софійка Кобзар, отримали набори солодощів.

Також солодкі набори виграли дітки, роботи яких посіли в конкурсі місця з VI по ХІ, а це Анастасія Дунаєвська, Юлія Нагорна, Анастасія Воропай, хлопчик (мама Інна Скринник), Олександр Писаревський,  Саша Зіятдінова та Катя Доронина.

За високу активність були відзначені й колективи – 5-й клас Ворожбянського ліцею №1, група «Калинка» Білопільського ДНЗ «Зірочка» та група «Калинка» Білопільського ДНЗ «Сонечко».

«Щиро дякую всім за участь у конкурсі. Радію з того, скільки у нас талановитих діток та бажаю всім солодких, веселих і красивих свят! А створити казку для дітей – це задача для нас, дорослих», – говорить нардеп.

4 листопада
3 листопада