Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«Сучасний ЦНАП для Хотінської ТГ – це осередок позитивних змін та розвитку громади» – Ігор Васильєв

У Хотінській ТГ незабаром буде відкритий новий ЦНАП.

Про це у фейсбуці повідомив народний депутат України, голова підкомітету розвитку цифрових прав та компетентностей комітету з питань цифрової трансформації Верховної Ради Ігор Васильєв.

«Разом з Мінцифрою розвиваємо мережу ЦНАПів та забезпечуємо їх сучасним обладнанням, в тому числі, для друку паспортів, водійських прав тощо.

На сьогодні разом з головою Хотінської ТГ Миколою Торяником ремонтуємо приміщення під ЦНАП. У перспективі на першому поверсі будуть надаватися адміністративні послуги, а на другому буде сільрада», – поділився планами нардеп.

Це буде зручно не лише для мешканців Хотінської ТГ, а й для сусідніх громад, зазначає Ігор Васильєв. Жителі  Юнаківки, Стецьківки та інших сіл матимуть можливість не витрачати час на дорогу до Сум і отримувати необхідні послуги у Писарівці Хотінської громади.

«На наступний рік плануємо забезпечити цей ЦНАП дороговартісним обладнанням, щоб можна було надавати широкий спектр послуг швидко та якісно», – запевнив депутат.

Тут надаватимуть соціальні та пенсійні послуги, земельні послуги, послуги місцевого значення, оформлятимуть реєстрацію місця проживання, бізнесу та нерухомості тощо.

4 листопада
3 листопада