Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Сумчани скаржаться на відсутність пішохідних переходів на Хіммістечку

Облаштувати пішохідні переходи на Хіммістечку, на головних перехрестях та прилеглих до них дорогах, просить автор електронної петиції Данило Орлов.

«Головне перехрестя по вул. Охтирська та вул. Серпнева, де нещодавно ввели двосторонній рух, та намалювали лише розмітку для транспорту, що й так додало для водіїв багато незручностей через велику кількість стоячих автомобілів, та вузьке, для такого потоку водіїв, дорожнє полотно, на два автомобілі — не більше, де, щоб об’їхати стоячий на зупинці тролейбус, треба виїзджати на зустрічну смугу, мабуть, забули намалювати пішохідні переходи на перехресті.

Так само на інших перехрестях на Хіммістечку, розмітки, а також на більшості перехресть і самих знаків пішохідного переходу просто немає. Тому це завдає купу незручностей для пішоходів, а також для водіїв.

Також прошу додати пішохідний перехід на перехресті вул. Харківська та вул. Богуна, де щонайменш кожного ранку переходять дорогу сотні студентів та інших людей. А найближчий перехід від перехрестя вже на перехресті вул. Богуна та вул. Миру за приблизно 500м також без дорожньої розмітки на пішохідному переході.

Додаю до петиції фото зроблені 08.05.2020 року на перехрестях Хіммістечка. Також хочу звернутися до дорожніх служб, котрі повинні цим займатися: прошу Вас зробити пішохідні переходи та намалювати дорожну розмітку «зебру», але якщо, звичайно, у вас вистачить коштів, будь ласка, намалюйте це спеціальною фарбою, котра щонайменш не зітреться за декілька місяців», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: До кінця збору підписів залишилось: Станом на 15 травня петицію підписали 12 осіб з 250 необхідних.

4 листопада
3 листопада