Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Сумчани вдарили пляшкою по голові, після чого обікрали

По допомогу до поліцейських звернувся 42-річний місцевий житель, який пояснив, що ввечері він зустрів свого приятеля та ще одного чоловіка. Між ними зав’язалася розмова, яку вони продовжили «за чаркою». Трохи згодом один із друзів відлучився у справах, а він та його новий знайомий вирушили на заправку за черговою пляшкою. Придбавши у магазині спиртне, чоловіки пішли до потерпілого додому. Уже біля під’їзду між чоловіками стався конфлікт, у ході якого зловмисник розбив об голову потерпілого дві скляні пляшки, забрав усе з кишень та кинувся навтьоки.

Встановити особу грабіжника вдалося завдяки камерам відеонагляду, які були на заправці біля магазину. Ним виявився раніше судимий 26-річний сумчанин, який розповів, що пішов на злочин з метою «заробітку». Гроші вже витратив на власні потреби, а мобільні телефони продати ще не встиг. Поліцейські вилучили частину викраденого майна.

Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

4 листопада
3 листопада