Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Сумчани відкрили пляжний сезон

30-градусна спека та жага до відпочинку послабили ставлення сумчан до карантину та підштовхнули до відкриття пляжного сезону, попри усі застереження та заборони.

Протягом останнього тижня на пляжах Сум люди відпочивають біля річок і озер. The Sumy Post помітило містян на озері Чеха, на Пслі біля Здибанки та під Харківським мостом. На пляжах людно і як бачимо, відпочивальники не використовують маски та не завжди дотримуються правил безпечної дистанції.

Як повідомив нам заступник начальника Управління Інспекції з благоустрою міста Микола Яковенкосумчани незаконно перебувають в зонах відпочинку. Ба більше, наражають себе на небезпеку, адже водойми та зони відпочинку не пройшли обстеження та не підготовлені до відвідувань містянами.

“Жодна зона відпочинку в Сумах не відкрита. Громадяни відвідують їх на свій страх та ризик. Офіційних дозволів ніхто нікому не давав. Тільки після завершення карантину будуть проводитися обстеження водойм та зон відпочинку й підготовка останніх до сезону. Мається на увазі обстеження дна, наведення належного санітарно-технічного стану та інше“, – зазначив Яковенко.

Нагадаємо, головний санітарний лікар України зазначив, що пляжам дозволять працювати, але відпочивати можна буде в масці. Для відвідувачів варто дотримуватись безпечної соціальної дистанції не менше 2 м, дотримуватись правил особистої гігієни.

Джерело:sumypost.com

4 листопада
3 листопада