Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Сумчанин: пасажири страждають, а відділ транспорту не реагує!

До редакції «Сумських дебатів» звернувся сумчанин Олександр, аби дати розголос проблемі, що турбує сотні, якщо не тисячі жителів обласного центру.

«Мені, як і багатьом іншим пасажирам, уже не вистачає терпіння спостерігати повний безлад у сфері транспорту і відсутність адекватної реакції зі сторони міської влади, тому вирішив звернутися до ЗМІ.

Останнім часом на сумських зупинках  повторюється одна й та ж ситуація: тролейбуси і маршрутки проїжджають напівпорожні, але не зупиняються. Виїхати просто неможливо,  людям доводиться проводити дуже багато часу в очікуванні, щоб дістатися з однієї точки в іншу. А це все нерви, запізнення, зміна планів… Тим більше, погода повернула на зимову, на вулиці холодно й незатишно, не вистачало ще підхопити застуду через такі «сюрпризи» з  транспортом. Чому так відбувається?  Чи вигідно КП «Електроавтотранс» і приватним перевізникам їздити собі у збиток, тим паче, що й так діють карантинні обмеження по кількості пасажирів? Скільки ще сумчани вимушені терпіти цей безлад? На мою думку, краще вже їхати у маршрутках стоячи, ніж гаяти час і замерзати на зупинках. Впевнений, що так вважає кожен, кого дістала відсутність можливості нормально пересуватися містом.

У мерії працює цілий відділ транспорту, але невідомо, чим насправді він займається, бо складається враження, що чиновники відверто не хочуть помічати напівпорожній транспорт. Пропоную сумчанам засипати відділ транспорту листами, щоб достукатися до нього і змусити робити свою роботу. Тому залишаю тут контакти, щоб знати, до кого і куди писати свої відгуки: Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, адреса: м-н Незалежності, 2, VIІ поверх, каб. 137, телефон: 700-667, 700-668. E-mail: transport@smr.gov.ua.

Годі чекати, поки щось зміниться на краще! Потрібно разом добиватися справедливості, щоб врешті турбувалися про інтереси пасажирів!»

Сподіваємося, що після публікації транспортний відділ перестане відмовчуватися або ж у Сумській міській раді зроблять висновки і почнуть вирішувати проблеми сумчан.

4 листопада
3 листопада