Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Сумчанин, який убив двох жінок, виявився колишнім прапорщиком і крадієм

Сумський апеляційний суд призначив до розгляду скаргу Євгена Тимченка на вирок першої інстанції, яким його вже вдруге засуджено до довічного позбавлення волі за убивство двох сумчанок 17 та 25 років.

Нагадаємо, якщо апеляційний суд до серпня цього року не поставить крапку у цій справі, обвинуваченого мають відпустити на волю, бо строк притягнення до кримінальної відповідальності за вбивство за українським законодавством становить 15 років. Саме 15 років тому, у серпні 2005-го, були вбиті двоє сумчанок.

Євген Тимченко, якого обвинувачують у вбивствах, раніше вже був засуджений за розкрадання боєприпасів, їх незаконне зберігання та розкрадання державного майна шляхом крадіжки за попереднім зговором групою осіб з проникненням у приміщення. За ці злочини він отримав 4 роки позбавлення волі у виправно-трудовій колонії посиленого режиму з позбавленням спеціального звання «прапорщик», пише Sumy.Today.

Крадіжку патронів до пістолета ПМ Євген Тимченко вчинив у 1996 році, будучи військовослужбовцем строкової служби, таємно викрав зі службового приміщення військової частини Луганська.

Через чотири роки разом із двома спільниками за допомогою мотузки він заліз у вікно приміщення аеропорту «Львів», який розташований поряд із військовою частиною, де на той час працював Тимченко. З диспетчерського пункту аеропорту вони викрали 24 радіоблоки та багатожильний кабель. Однак скористатись викраденим Тимченко так і не зміг, оскільки його та двох спільників затримали працівники міліції «на гарячому».

Тоді Євген Тимченко зізнався у всьому, крім викрадення патронів. Їх він начебто знайшов біля будинку і хотів віддати у відповідні органи.

У вбивствах же Тимченко своєї вини не визнає, принаймні зараз. Розгляд його апеляції у Сумському апеляційному суді призначили на 25 червня.

4 листопада
3 листопада