Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Сумщина може повернутися до суворого карантину

Про це зазначив директор Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Володимир Збаражський під час онлайн-брифінгу щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію на Сумщині.

За його словами, наразі велике занепокоєння викликає те, що люди почали нехтувати заходами безпеки у період, коли карантин поступово послаблюється, а коронавірусна інфекція нікуди не зникла.

Протягом двох останніх діб в Україні фіксують антирекрд за кількістю виявлених захворювань на коронавірус (майже 700 випадків на добу). Сумщина, на жаль, також має невтішні результати. Протягом останнього тижня в області було зареєстровано 26 випадків захворювання: у м. Суми, Білопільському, Буринському та Тростянецькому районах.

У Білопільському районі ситуація залишається невтішною, адже там за минулий тиждень було виявлено 7 нових випадків, загальна кількість інфікованих наразі становить 13 осіб. У м. Тростянець та Тростянецькому районі зареєстровано 11 випадків захворювання на COVID-19, 1 хворий помер, за період з 5 по 12 червня було виявлено також 7 нових випадків. Та третій осередок – м. Суми, де за тиждень виявлено 7 хворих.

Володимир Збаражський наголосив, що у разі суттєвого зростання захворюваності в більше ніж 10 областях України, Уряд може знову посилити карантин.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/yakshho-j-nadali-bude-sposterigatisya-tendentsiya-do-zbilshennya-zahvoryuvannya-na-covid-19-sumshhina-mozhe-povernutisya-do-suvorogo-karantinu

4 листопада
3 листопада