16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Сумська обласна філармонія відкрила 82-й сезон у новому карантинному форматі

Майже півстоліття поспіль, 1 жовтня, у Всесвітній день музики філармонія відкриває концертний сезон.
Цьогоріч, на превеликий жаль, творчі плани відкоригувала складна ситуація з коронавірусом, та артисти філармонії не змінили свої традиції — о 18-00 розпочали концерт. Щоправда це було без глядачів. Однак, завдячуючи телеканалу АТВ, ми відзняли концерт. Наразі готується до ефіру відео версія, яку філармонія покаже як у мережі інтернет, так і на телеканалі.
Традиційно з днем музики усіх привітав колектив, що по праву вважається візитівкою Сумщини — лауреат міжнародних конкурсів, камерний оркестр старовинної та сучасної музики «РЕНЕСАНС», головний диригент – Борис ГОНЧАРЕНКО. У концерті узяли участь солісти філармонії Олена ЛАСТОВЕЦЬКА, Дар’я КОЧУРА, дебютувала талановита виконавиця, випускниця Одеської консерваторії Катерина ФЕСЕНКО, органісти Олександр ЖЕЛУДКОВ та Олена КОГУТ, класичне тріо — Лариса ІВАНОВА (віолончель), Валентина МАКАРОВА (скрипка) та Олена АНТОНЕЦЬ (ф-но).
Звучали твори Дж.Россіні. І.Штрауса Ф. Легара. Л.Бетховена І Брамса.
У рамках відкриття сезону запланована ціла декада музики – це різножанрові концерти — класика, джаз, естрада, академічний вокал.
Концерт повторять вживу, колектив закладу культури сподівається, що це станеться зовсім скоро.
Нагадаємо,  з метою запобігання поширення хвороби (COVID – 19), концерти у приміщенні КЗК СОР «Сумська обласна філармонія» призупинено з 29 вересня по 13 жовтня 2020 року включно.
Водночас  директор департаменту культури, інформаційної політики та туризму Сумської облдержадміністрації Любов Карпенко наголосила: у зв’язку з карантинними обмеженнями заклади культури Сумщини мають розширити форми роботи, зокрема, працювати онлайн.
4 листопада
3 листопада