Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Сумська область готова до проведення оздоровчої кампанії-2020

Заступник голови Сумської облдержадміністрації Сергій Банніков взяв участь Всеукраїнській селекторній нараді, на якій обговорили підготовку регіонів до оздоровчої кампанії-2020 в умовах карантину.

Учасники наради заслухали звіти про стан підготовки оздоровчої кампанії відповідно до завдань, визначених дорученням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Директор Департаменту забезпечення прав дітей та оздоровлення Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса особливу увагу акцентував на підготовчих заходах до оздоровчої кампанії за всіма напрямками, враховуючи карантин.

Заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко окреслив епідемічну ситуацію в країні станом на сьогодні та висловив думку, що рішення Уряду щодо можливості початку оздоровчої кампанії буде прийматися не раніше 22 червня 2020 року, на наступному етапі виходу з карантинних обмежень. Водночас Віктор Ляшко повідомив, що Міністерство охорони здоров’я до цього часу завершить розроблення та затвердить тимчасові рекомендації щодо функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в пост карантинний період.

Народний депутат України Тетяна Рябуха наголосила на першочерговій відповідальності керівників оздоровчих установ за життя і здоров’я дітей під час оздоровчої кампанії.

На Сумщині наразі підготовлено 37 освітянських закладів оздоровлення та відпочинку, 20 пришкільних таборів з денним перебуванням, 9 профільних таборів з денним перебуванням на базі закладів позашкільної освіти, 25 таборів відпочинку та оздоровлення, у тому числі 2 наметових містечка. В обласному бюджеті на оздоровлення на 2020 рік передбачено достатньо коштів. Тож Сумщина готова до проведення оздоровчої кампанії.

4 листопада
3 листопада