Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Сумська облрада намагалась звинуватити губернатора, але у неї це не вийшло

Сьогодні під час прес-конференції представники Сумської облради озвучили інформацію що, нібито, до лікарень області досі не доставили 22 апарати штучної вентиляції легень, про закупівлю яких ще у березні на одній із сесій облради розповідав керівник області Роман Грищенко. Винного “знайшли” швидко, звинувативши у затримці поставок обладнання губернатора, який не має до цього жодного відношення.

Адже облдержадміністрація не займається закупівлями, на відміну від депутатського корпусу, який й голосував за виділення коштів на придбання цих апаратів ШВЛ, а комунальне підприємство облради – їх й купувало.
Так, безпосередній учасник цього “дійства” – депутат облради Олександр Стрельченко – й сам не знає, де це обладнання та які лікарні взагалі його отримають.

Утім, з власних джерел ми дізналися, що наразі ці апарати ШВЛ знаходяться у Сумській обласній клінічній лікарні. А її керівник – Володимир Горох – вже навіть написав листа до Департаменту охорони здоров’я щодо розподілу цього обладнання між лікарнями області.

Разом з цим представники облради не розуміють, що відбувається у їхніх комунальних підприємствах, та не знають, де знаходяться апарати, на які вони виділяли бюджетні кошти.

Нагадаємо, що увечері 27 травня частина депутатів, які сьогодні давали прес-конференцію, на чолі з їхнім керманичем Володимиром Токарем, влаштували у ресторані “Околиця” гуляння, ще й до того ж з порушенням правил карантину. Схоже, свято настільки вдалося, що народні обранці не встигли відійти від нього та несли справжні нісенітниці на сьогоднішній прес-конференції.

4 листопада
3 листопада