Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Сумська райрада розподілить 20 мільйонів вільних залишків

Сумська районна рада найближчим часом розгляне питання змін до бюджету Сумського району на 2021 рік в частині розподілу майже 20 мільйонів гривень вільного залишку бюджетних коштів, повідомив на офіційній сторінці у Фейсбук голова бюджетної комісії ради Геннадій Дем’яненко, представник політпартії «Слуга народу».

«Ми провели консультації з головами всіх фракцій Сумської райради, членами бюджетної комісії та головою райдержадміністрації. Наступного тижня очікуємо проект змін до бюджету Сумського району на 2021 рік, якими буде передбачено направлення вільних залишків на вже конкретно визначені об’єкти та громади. Упевнений, що кошти не мають «лежати» без руху, коли в наших мешканців та громадах безліч проблем, які потребують фінансової підтримки. Нарешті це питання ми зрушили з мертвої точки», – прокоментував слуга народу.

Нагадаємо, що цьому передувало скликання засідання комісії з питань бюджету Сумської районної ради та впродовж майже півроку гострі дебати щодо визначення механізмів справедливого розподілу коштів між громадами Сумського району та конкретними об’єктами фінансування. Новоутворений Сумський район об’єднує 16 об’єднаних територіальних громад Сумщини, у тому числі Суми, Лебедин, Білопілля та Краснопілля. Загальна чисельність населення району складає 445,7 тис. осіб, площа –  6,5 тис. кв. км. Найвищий представницький орган району – Сумська районна рада у складі 54 депутатів.

4 листопада
3 листопада