Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Сумські депутати ліквідували три сільради

На сьогоднішній сесії Сумської міськради депутати прийняли рішення про реорганізацію Битицької, Великочернеччинської та Стецьківської сільрад шляхом приєднання їх до Сумської міськради, передає shans.com.ua.

Це пов’язано з приєднанням територій зазначених сільрад до Сумської міської територіальної громади. Замість зазначених сільрад у складі Сумської ТГ створені відповідні Старостинські округи — Битицький (села Битиця, Пушкарівка, Вакалівщина, Зелений Гай, Нікольське), Великочернеччинський (села Велика Чернеччина, Вільшанка, Липняк, Хомин) та Стецківський (села Стецьківка, Кардашівка, Радьківка, Рибці, Шевченкове).

Співробітники трьох ліквідованих сільрад будуть переведені на роботу в Сумську міськраду. Окремим рішенням на цій же сесії у складі виконавчих органів Сумської міськради було створено новий структурний підрозділ — сектор з питань управління сільськими територіями (без статусу юрособи). Він почне працювати з 1 січня 2021 року. Таким чином, із нового року загальна штатна чисельність апарату та виконавчих органів Сумської міської ради збільшиться з нинішніх 789,5 штатних одиниць до 809,25.

4 листопада
3 листопада